perjantai 30. tammikuuta 2015

Mini Rodini ss2015

Mini Rodinin kevätmalliston 'See you later Alligator' drop 1 tipahti eilen kauppoihin klo 11 aamupäivällä. Pikkutyyppillä on selkeästi shoppailu ja äidin tulkinta hallussa, kun päätti nukahtaa päiväunille 10.30 ja nukkua sopivasti parin tunnin päikyt, äiti sai fiilistellä uutta droppia aivan vallan rauhassa ;) Tämä lastenvaatteisiin hurahtanut mama nimittäin tykkää Mini Rodinista ihan satasella, sopivan 'ei lässyä' sanon minä. Kevään uusi mallisto on mielestäni varsin ihana, vieläkin ihastuttavampi, kuin monet aikaisemmat Rodinit. Teema on ottanut vaikutteita meri- ja rantaelämästä, mahtavaa. Ehkä tämä meriälämä iskee tälläseen entiseen uimariin erityisen kovaa, varsinkin kun meri ja rannat ovat hemmetin rakkaita.






Kevääksi ulkovaatetta oli nappulalle hakusessa, ja sitä ostoskoriin napsahtikin. Ihania kevään uutuusvärit, ja 'aina varma' musta miellyttää myös tämän mamman silmää :) nam. Karttakuosia olin kuolannut jo ennen droppia tihkuneista kuvista, ja sitä oli kesäkaappiin Tyypille saatava. Etenkin hihattomat on tän mamman mieleen ja ehdoton kesävaate. Kalat on myös mageita, ja tottakai pitää olla pähee lippis kesäkuumille. Saa sitten lippis-samistella Isimiehen kanssa :) Sovituskuvia täytyy postailla heti, kun ihanuudet kolahtavat luukusta.

Rodinit on ollet meillä mukana koko Pikkutyypin elämän ajan, ihastuin vaatteisiin jo raskausaikana. Meille kotiutuneet yksilöt ovat osoittautuneet todella hyvälaatuisiksi. Vaatteet ovat pysyneet useista pesuista huolimatta erittäin hyvänä. Myös jälleenmyyntiarvo on Rodineilla kohdallaan ja kuosien ajattomuus miellyttää minua. Kuvat täältä.


Onko lukijoissa muita, joille Mini Rodini kolahtaa? Lähtikö ensimmäisestä dropista jotain mukaan?

Hanna

6 kommenttia:

  1. Nää on kyl ihania <3 meille lähti pico, alligaattoria ja karttakuosia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on vähä liian ihania :D Minä ootan et sais t-paitana alligaattoria meille :) ois aika kiva!

      Poista
  2. Hanna koska tulee uusi postaus <3

    VastaaPoista
  3. Mulla on ollu pieni tietokone ongelma :D En saa kuvia ladattua koneelle :( siksipä uusi kone on näillä näppäimillä kotiutumassa meille, niin pääsen taas tositoimiin ;) <3

    VastaaPoista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  5. Mä oon välillä käynyt kurkkii oisko lisää postauksii tullut ☺💜

    VastaaPoista