sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Takuuvarmat vauvanherätyskikat ja muut arjenhandlausvinkit


Eikö vauvasi toimi niin kuin olit suunnitellut? Onko hän omapäinen, eikä kunnioita luomiasi aikatauluja? Viisveisaako hän sinun suunnitelmistasi? Ei hätää, seuraavilla ohjeilla arki vauvan kanssa sujuu kuin tanssi. Ohjeet ovat testattuja ja toimiviksi todettuja, olkaa hyvät.

Ummettaako vauvaa, onko kakka hukassa?
Ei hätää, pue itsesi ja vauva ulkotamineisiin, kun olette valmiita kakan mahdollisuus on 80%. Mitä useampi vaatekerros, sitä parempi kakkaamisprosentti. Lähes 100% kakkaamismahdollisuuden saavuttamiseksi, jätä pukeminen viimetippaan ja kiirehdi minuuttiaikataululla bussiin, kakka on jo housussa, kun pääsette ulko-ovelle.

Lyökö kello jo iltaa ja vauvasi on edelleen päiväunilla? Pitäisikö hänen jo herätä, ettei ilta mene läskiksi?
Ei hätää! Keitä itsellesi kuppi höyryävää teetä tai kahvia, heräämismahdollisuus 70%. Kaiva kahvin kyytipojaksi salainen suklaakätkösi esiin, heräämismahdollisuus 90%. Lämmin ruoka herkkujen tilalla toimii jopa paremmin. Mikäli jostakin kummallisesta syystä herkkulaatikko ehtii tyhjentyä ja napero hengaa edelleen höyhensaarilla, koita myös itse ottaa torkut, todennäköisyys heräämiseen on 99%. Idioottivarma herätyskikka on mennä suihkuun, heräämismahdollisuus on ihan todella monta prosenttia.






Eikö vauvasi nukahda päiväunille? Kukkuuko hän hereillä,vaikka pitäisi nukkua?

Ei hätää! Kutsu kylään tuttavasi, joka ei ole koskaan nähnyt naperoasi, ja ole valmiina esittelemään lapsesi hänelle. Jännitä sitä, mahtaakohan
lapsesi näyttää ystävällesi kaikki uudet temppunsa. Nukahtamismahdollisuus ystävän kurvatessa pihaan 80%. Mikäli tämä ei toimi, sovi menoa, johon on lähdettävä heti, nukahtamismahdollisuus ennen kuin saat vauvan puettua 90%.

Onko naperosi aamuvirkku ja herättää sinut poikkeuksetta ennen kukon pierua?
Ei hätää! Ilmoittaudu vauvauintiin ja varmista, että pääsette ensimmäiseen ryhmään, joka alkaa kello kahdeksan. Sinä ainoana aamuna kun kuuluisi herätä kello 6, nappulasi nukkuu takuuvarmasti pidempään kuin koskaan. Pitkäännukkumismahdollisuus 100%.

Tuntuuko, että mukelosi on hurahtanut ohi pikkuvauva-ajasta? Eikö äidin sylissä enää viihdytä, vaikka mammalla olisi kova halipula?
Ei hätää! Ala leipomaan. Kun kätesi ovat kyynärpäitä myöten pullataikinassa, sylinhalumahdollisuus on ylitsepääsemättömät 100%.



Hanna

10 kommenttia: