tiistai 9. joulukuuta 2014

Esittelyn aika





























Näin heti alkumetreillä olisi ehken paikallaan esittäytyä. Kertoa kuka täälä näppäimistön takana häärii ja kenen kanssa. Siispä pikaisesti meistä.

Blogitekstien takana Minä, 26 -vuotias äiti-ihminen Kuopiosta. Äitiydessäni vielä melkoisen tuore tapaus, mutta mutsihommiin täysillä hurahtanut.
Entinen urheilija, ikuinen opiskelija, taiteilijasielu ja wannabe ekoilija joka rakastaa lastenvaatteita. Hurahtaa helposti vähän kaikkeen, muttei tahdo saada mitään täysin valmiiksi. Äitinä pyrin toimimaan Kiintymysvanhemmuus-periaatteita soveltaen ja lastani kuunnellen.

Taustajoukoissa Isimies. Yksi kolmesta. ei lisätävää :)

Parrasvaloissa Pikku herra L. Toukokuussa 2014 syntynyt esikoisemme, pian 7kk vanha blogin päätähti ja inspiraatio. Iloisempaa vauvaa saa hakea. Perustyytyväinen vauvatyppi, joka osaa jo näyttää luonnetta.

Meillä nukutaan perhepedissä, huudetaan hurraata pitkälle imetykselle, sormiruokaillan ja vessahätäviestitellään. Kestovaippailu on tullut tutuksi ja kantoreppuilu ja liinailu ovat meidän juttujamme. Nämä varmasti tulevat olemaan myös aiheita, jotka blogissani näkyvät usein, kuuluvathan ne oleellisesti arkeemme :)


Lyhykäisyydessään näin, tulevissa teksteissä tulen avaamaan paremmin meidän tapojamme ja ajatuksiamme. Tervetuloa tutustumaan Meihin :)

Hanna

3 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Seuraan! Lueskelin ekoja postauksiasi, ja tosi kivalta vaikuttaa blogisi! :) Hieman nuorempi vauva meillä, ja samat aiheet kiinnostaa!

    VastaaPoista
  3. Oi kiva kun löysit lukemaan :) Kiitos paljon :)

    VastaaPoista