perjantai 12. joulukuuta 2014

MAINIO joululahja

Tämä mama kävi viime viikolla joululahjaostoksilla, ja pari pehmeää pakettia joulua varten saatiinkin hyllylle odottamaan. Lastenvaateliike NiiloIlo nimittäin on ottanut valikoimiinsa MAINIOn ja eihän tämä mama voinut kävellä onnensa ohi, kun liikkeen synttäritarjouksena kaikki tuotteet olivat -25%!!

Mainio clothing on vuonna 3013 perustettu lastevaatemerkki. Suora lainaus Mainion kotisivuilta kuuluu: " 
Mainiot suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan Intiassa tehtaassa, jolla on yhteiskuntavastuullisuudesta kertova SA8000 sertifikaatti ja jonka työolot tunnemme 15 vuoden ajalta. Käyttämämme puuvilla on luomupuuvillaa. " Lastenvaatteiden lisäksi valikoimista löytyy mitä ihanimpia samistelukuteita äideille. Kyseinen merkki on saanut tämän maman tuntemaan voimakasta ihastumisen tunnetta. Sen lisäksi, että vaatteet näyttävät hyvältä, vaikuttavat ne myös hyvälaatuisilta ja mukavilta päällä.

Pikkuherran vaatekaapista löytyy aikasemmasta mallistosta vain body ja leggarit, ihania ovat! Lukuisista käyttökerroista huolimatta, molemmat ovat pysyneet todella hyvässä kunnossa, pisteet siitä.





























Suoraan sanottuna, olisin voinut ostaa kaiken, mitä hyllyissä oli jäljellä, mutta päädyin pariin vaatekappaleeseen; lapselle kolitsipaita ja äidille ihana samistelutunika. Miten nämä muka malttaa pakettiin kääriä odottamaan joulua ;)





























Samaan hengenvetoon kuitenkin todettakoon, että vaikka minusta on tullut äiti, ei siinä ole tapahtunut mitään muutosta, että jätän kaiken viimetippaan. Muut joululahjat ovat nimittäin edelleen ostamatta, ja suunnittelematta. Aikaahan on vielä melkein kaksi viikkoa, no stress!

Hanna


2 kommenttia:

  1. Vautsi, pitääpä tutustua tähän merkkiin ;) ihana blogi <3

    VastaaPoista
  2. Suosittelen tutustumaan, olen itse ihan hurahtanut :) Kiitos <3

    VastaaPoista